Lancering nieuw offshoremerk regio NHN tijdens Offshore beurs

Vertegenwoordigers van het offshore cluster in de regio Den Helder hebben de afgelopen zomer hard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuw merk en een internationaal aantrekkelijk verhaal over de kwaliteiten van de offshore regio in Noord-Holland Noord.

Het offshore en maritiem cluster in de regio Den Helder levert al van oudsher producten, kennis en logistieke diensten aan de olie & gaswinning op de Noordzee. Bij de transitie van conventionele naar hernieuwbare offshore energiebronnen blijft de regio met haar infrastructuur, ervaring, producten en diensten een belangrijke rol spelen. Den Helder Airport, Port of Den Helder, kennisinstellingen en bedrijfsleven hebben de handen ineen geslagen om onze krachtige assets nu ook internationaal goed voor het voetlicht te brengen.

Namens de Port of Den Helder, Den Helder Airport, Haven- en Scheepvaartvereniging (HSV), Ontwikkelingsbedrijf NHN en Maritime Campus Netherlands (MCN) nodigen we u graag uit voor de officiële lancering van het nieuwe internationale merk en propositie in het North Sea Energy Paviljoen.

De lancering vindt plaats op dinsdag 25 oktober van 15.30 tot 16.00 in Hal 2, standnummer 2.001.
Na afloop heffen we met elkaar het glas tijdens de Netwerkborrel van 16.00 tot 17.00.

We hopen op uw komst!

logo_vanhollandsebodem

Let's Get Started

click here